Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του Toyota C-HR

Μετά από αρκετούς μήνες, η Toyota δημοσίευσε επίσημα φωτογραφίες με την καμπίνα του φουτουριστικού της crossover

  • -
  • -

Γνωρίζουμε καλά ότι το εντυπωσιακό Toyota C-HR θα περάσει στην παραγωγή… όπως ακριβώς το βλέπετε στις φωτογραφίες. Το φουτουριστικό ιαπωνικό μοντέλο είχε κάνει την εμφάνισή του στην τελευταία Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ως μοντέλο παραγωγής και μαγνήτισε αρκετά βλέμματα κυρίως λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού του.

Το νέο Toyota C-HR κατατάσσεται στην μεσαία κατηγορία των crossover και καλείται να αντιμετωπίσει τα Nissan Qashqai και Volkswagen Tiguan. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις ακριβείς διαστάσεις του C-HR, αλλά αποκάλυψε το εσωτερικό της υβριδικής έκδοσης.

Το εσωτερικό φαίνεται να ακολουθεί τις σχεδιαστικές μοντέρνες γραμμές του μοντέλου. Παρατηρούμε τη μπλε λωρίδα που «τρέχει» σε όλο το ταμπλό, η οποία δίνει μία πινελιά υψηλής τεχνολογίας. Η οθόνη έχει «ανέβει» πιο ψηλά σε σχέση με τα αδέρφια του, ενώ συνδυάζεται με την υπόλοιπη κεντρική κονσόλα. Το τιμόνι έχει όμορφη σχεδίαση και τα υλικά φαίνονται (τουλάχιστον από τις φωτογραφίες και της συγκεκριμένης έκδοσης) υψηλής ποιότητας, χαρίζοντας στο crossover της Toyota έναν πιο premium αέρα.

Η υψηλή ποιότητας όμως του C-HR μπορεί να πλησιάσει και τον αδερφό NX της θυγατρικής εταιρείας, γι’αυτό και η τιμή του ενδέχεται να είναι πιο προσιτή σε σχέση με το crossover της Lexus. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την Toyota…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...