Ο Dempsey «αποκαλύπτει» την Panamera (video)

Με ελάχιστο καμουφλάζ έκανε την εμφάνισή της στο Goodwood η νέα Porsche Panamera

  • -
  • -

Με την Panamera να είναι ένα βήμα πριν την επίσημη αποκάλυψη η Porsche μας έκανε τη χάρη να μας δώσει μια ακόμα γεύση από το μεγάλο πολυτελές μοντέλο της. Η παρουσίαση έγινε στο Festival of Speed στο Goodwood, εκεί όπου ο διάσημος Patrick Dempsey βρέθηκε για να οδηγήσει την ελαφρώς καμουφλαρισμένη πρωτότυπη εκδοχή της.

Η έκδοση ήταν η Turbo με τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων που αποδίδει με τη βοήθεια twin-turbo 550 ίππους στις 5.750 rpm και 770 Nm ροπής. Ο νέος αυτός κινητήρας είναι σημαντικά πιο οικονομικός από τον απερχόμενο των 4,8 λίτρων που θα αντικαταστήσει, χάρη και στο σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Αυτό λειτουργεί όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε χαμηλό φορτίο μεταξύ των 950 και 3.500 rpm και σύμφωνα με την Porsche κάνει εξοικονόμηση σε ποσοστό 30% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Για τη μετάδοση θα φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων εξελιγμένο από τη ZF. Απολαύστε την σε κίνηση με οδηγό τον ηθοποιό και οδηγό αγώνων Patrick Dempsey, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψή της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...