Όλη η γκάμα της Fiat Professional

H ανανεωμένη γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της ιταλικής φίρμας

  • -
  • -

To 2016, η Fiat Professional αποκάλυψε όλη την ανανεωμένη γκάμα της. Η μάρκα υπόσχεται μείωση του κόστους χρήσης, ενώ κρατάει στο επίκεντρο τον καταναλωτή. Δείτε παρακάτω όλη τη γκάμα της:

Fullback, o νέος συνεργάτης, κάνει το ντεμπούτο του, έχοντας σχεδιαστεί να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών καταναλωτών και να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής.

Talento είναι το όχημα για χρήση μέσα και έξω από την πόλη χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις και στον εξαιρετικό χώρο φόρτωσης μήκους άνω των 4 μέτρων και όγκου μεταξύ 5,2 και 8,6 m³. Όλοι οι κινητήρες του είναι προδιαγραφών Euro 6 και συνδυάζονται με τεχνολογία SCR.

Fiorino: το van για την πόλη με χώρο φόρτωσης έως 2.8 m³ και ωφέλιμο φορτίο έως 660 kg. Εφοδιάζεται και με κινητήρα Natural Power (CNG).

Η έκτη γενιά του Ducato, του μοντέλου με πάνω από 2.9 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1981. Ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων ντίζελ Euro 6 σε συνδυασμό με κιβώτια Comfort-Matic και χρήση διπλής τεχνολογίας, LPEGR και SCR.

Doblò Cargo: ο καλύτερος τρόπος να εργαστείς με την ευρύτερη γκάμα στην κατηγορία με τέσσερις διαμορφώσεις αμαξώματος και δύο μεταξόνια. Αποκλειστική Bi-link ανάρτηση που εξασφαλίζει την καλύτερη οδική συμπεριφορά στην κατηγορία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...