Η Maserati ανανέωσε την Quattroporte

Πιο επίκαιρη η Quattroporte με αλλαγές στα σημεία

  • -
  • -

Τρία χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση της Quattroporte δέχεται τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να συνεχίσει να είναι σύγχρονη και ανταγωνιστική. Αισθητικά και όσον αφορά το εξωτερικό του αυτοκινήτου οι αλλαγές είναι περιορισμένες και αφορούν τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, με μαύρες ματ λεπτομέρειες και την εισαγωγή αέρα με τα νέα κάθετα στοιχεία χρωμίου και τέλος τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα και τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Προκειμένου να βελτιώσουν την αεροδυναμική του αυτοκινήτου, οι μηχανικοί της Maserati πρόσθεσαν κλαπέτα στις εισαγωγές αέρα που φροντίζουν για την ιδανική ψύξη του κινητήρα, αλλά παράλληλα μειώνουν κατά 10% τον συντελεστή οπισθέλκουσας.

Στο εσωτερικό ανασχεδιασμένη είναι η κεντρική κονσόλα που τώρα έχει μια οθόνη αφής 8,4 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων που υποστηρίζει τα Apple CarPlay και Android, ενώ επιπλέον στη βάση της κονσόλας υπάρχει περιστροφικός διακόπτης για τη ρύθμιση της φωνής και άλλων λειτουργιών του αυτοκινήτου.

Η νέα Maserati Quattroporte είναι διαθέσιμη με την ίδια γκάμα κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων. Η GTS αποδίδει 530 ίππους και 710 Nm ροπής από τον twin-turbo V8 κινητήρα της Ferrari. Επιταχύνει από 0-100 km/h σε 4,7 sec αναπτύσσοντας μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει τα 310 km/h. Μια μικρότερη 3λιτρη έκδοση αποδίδει 410 ίππους και 550 Nm ροπής, με τη γκάμα να συμπληρώνει ένας V6 diesel 3,0 λίτρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...