Ο «σκαραβαίος» της Volkswagen άλλαξε

Με ρετρό πινελιές το VW Beetle περνάει στην επόμενη φάση της ζωής του

  • -
  • -

Η έκδοση 2017 του Volkswagen Beetle διακρίνεται για τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες του, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, τις νέες επιλογές σε ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών, με ρετρό αισθητική και τη νέα χρωματική παλέτα που είναι πλέον διαθέσιμη. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις είναι τρεις, Basic, Design Line και R-Line.

Η αναβάθμιση στο εσωτερικό εστιάζεται στα νέα ψηφιακά όργανα και η οθόνη του ταμπλό με τη μορφή tablet στις ανώτερες εκδόσεις Design και R-Line. Η ανανεωμένη εκδοχή του Beetle R-Line αντικαθιστά την έκδοση Sport και διατίθεται προαιρετικά με το πακέτο εξωτερικής αναβάθμισης, ειδικά σηματάκια, δερμάτινο τιμόνι, ενώ μπορεί να έρθει και σε συνδυασμό με επενδύσεις καθισμάτων Kyalami ή δερμάτινες Vienna.

Μια ξεχωριστή έκδοση βασισμένη στην Jeans Beetle του 1974 θα είναι επίσης διαθέσιμη, με την ονομασία Denim Special. Βαμμένη σε μπλε μεταλλικό, με οροφή σε απόχρωση του jean για το ανοιχτό μοντέλο και τροχούς 17 ιντσών με σχέδια κύκλους και σε μαύρο γραφίτη. Στο εσωτερικό κυριαρχεί όπως είναι φυσικό το μπλε, με «τσέπες» jean και λεπτομέρειες αλουμινίου επίσης σε μπλε, αλλά και σπορ καθίσματα.

Όσον αφορά τους κινητήρες, δεν έχουμε αλλαγές στη γκάμα, με διαθέσιμους τρεις βενζίνης και δύο diesel, με απόδοση από 105 μέχρι 220 ίππους. Ενδεικτικά, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Volkswagen στη Γερμανία, η βασική τιμή του Beetle είναι 18.375 ευρώ για την κλειστή έκδοση του με τον 1.2 TSI των 105 ίππων και 22.800 ευρώ για το Beetle Cabriolet.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...