Ακόμα πιο γρήγορη Bentley Continental GT Speed

Περισσότερη δύναμη, καλύτερη επιτάχυνση και σε έκδοση «Black Edition»

  • -
  • -

Το ισχυρό μοντέλο της Bentley, Continental GT Speed, έλαβε μία μικρή δόση αδρεναλίνης. To βρετανικό αυτοκίνητο αναβαθμίστηκε στα σημαντικότερα σημεία, που είναι η απόδοση, η ταχύτητα και η επιτάχυνση. Με αυτόν τον τρόπο η Bentley δημιούργησε μια ακόμα πιο δυνατή version της Continental GT Speed και συγκεκριμένα, η νέα έκδοση φέρει τον 6λιτρο W12, ο οποίος αναβαθμίστηκε στα 642 PS από τους 635. Εκεί που τη προηγούμενη έκδοση μπορούσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 4,1 sec, η νέα μείωσε τον χρόνο κατά 0,2 sec και η τελική ταχύτητα παραμένει η ίδια στα 332 km/h. Επίσης, αυξήθηκε και η ροπή σε όλη τη γκάμα από 2.000 έως και 5.000 rpm, χωρίς όμως η φίρμα να αναφέρει συγκεκριμένη τιμή.

Ακόμα, στο πλαίσιο εορτασμού της δυνατότερης έκδοσης, η Bentley λανσάρει και την «Black Edition», η οποία διαθέτει μαύρη εξωτερική απόχρωση και 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου επίσης σε μαύρο χρώμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η hand made Continental GT χρειάζεται 110 ώρες για να πάρει τη μορφή που βλέπουμε, ενώ μόνο για τον κινητήρα ασχολούνται 30 μηχανικοί της φίρμας για 12 και κάτι συνεχόμενες ώρες. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...