Ανανεωμένα Opel van LCV Μ.Υ. 2016

Καθαρότερα, οικονομικότερα και πιο Άνετα

  • -
  • -

Αναβαθμισμένοι κινητήρες diesel προδιαγραφών Euro 6, πρόσθετα συστήματα υποστήριξης για μεγαλύτερη άνεση και αυξημένη γκάμα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των ανανεωμένων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel Vivaro, Movano και Combo (Model Year 2016). Ήδη τα νέα μοντέλα διατίθενται για παραγγελία.

 

Vivaro Combi

Η δεύτερη γενιά του Opel Vivaro, του bestseller της μάρκας στην κατηγορία LCV με ετήσια παραγωγή περίπου 50.000 μονάδων κάθε χρόνο, λανσαρίστηκε το φθινόπωρο του 2014. Από το model year 2016, το Vivaro Combi θα διατίθεται με τον νέο 1.6 BiTurbo CDTI με 125 ίππους και ροπή 320 Nm, μέση κατανάλωση 5,7 lt/100 km και εκπομπές CO2 149 g/km. Ο κινητήρας συνδυάζεται με Start/Stop και μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο και χάρη στο σύστημα BlueInjection SCR της Opel, πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6.

 

Movano

Τα Movano Combi και Movano Bus διατίθενται επίσης με νέους κινητήρες 2.3 BiTurbo diesel. Χάρη στο σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων BlueInjection της Opel, αυτοί οι κινητήρες πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6. Ο ισχυρότερος κινητήρας του Movano Combi αποδίδει τώρα 170 hp και ροπή 380 Nm. Πρόκειται για μία αύξηση 20 Nm και 7 hp συγκριτικά με το προηγούμενο Movano Combi. Παράλληλα η κατανάλωση μειώνεται κατά 0,1l/100km. Η Opel διαθέτει επίσης στο Movano Bus τον 2.3 BiTurbo 163 hp που θα αντικαταστήσει τον τρέχοντα κορυφαίο κινητήρα της γκάμας 150 hp. Η νέα μονάδα θα αποδίδει 380 Nm (αύξηση 9%). Όλοι οι νέοι κινητήρες συνοδεύονται από Start/Stop και ένα πρόσθετο, επιλέξιμο ECO mode και συνδυάζονται με μηχανικό, εξατάχυτο κιβώτιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...