Εco up! by FISIKON: Τιμή από 10.450 ευρώ

Με επιδότηση από τη ΔΕΠΑ και κόστος 2,8 ευρώ/100km

  • -
  • -

Το φυσικό αέριο είναι η επόμενη πρόκληση για οικονομική μετακίνηση με παράλληλα περιβαλλοντικά οφέλη. Το Εco up! εφοδιάζεται με τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα 999cc CNG απόδοσης 68PS με BlueMotion Technology. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει εντυπωσιακές επιδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το eco up! καταναλώνει 2,9 kg CNG ανά 100km ενώ εκπέμπει μόλις 79gr/km CO2. Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατατάσσουν το eco up! στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.

Η τιμή ανά κιλό του CNG κυμαίνεται κάτω από 1 ευρώ. Με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, το eco up! απαιτεί μόλις 2,8 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα!

 

Οι ενδεικτικές τιμές λιανικής του eco up! by FISIKON είναι οι ακόλουθες:

Έκδοση

Λιανική τιμή

Με όφελος απόσυρσης

1.0 CNG (68 PS) 2d

13.600

12.640

1.0 CNG (68 PS) 4d

13.980

13.020

 

Επιπρόσθετα, η ΔΕΠΑ επιδοτεί την αγορά κάθε eco up! by FISIKON με το ποσό των 2.190 ευρώ, για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων, δηλαδή με τελική τιμή διάθεσης που ξεκινά από 10.450 ευρώ.

Παράλληλα, η Kosmocar έχει δημιουργήσει ειδικό πρόγραμμα της up! Academy για ασφαλή και οικονομική οδήγηση (διάρκειας 4 ωρών) προσαρμοσμένο στα δεδομένα του μοντέλου σε όλους τους κατόχους eco up! by FISIKON, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Με πλούσιο εξοπλισμό και το σύστημα infotainment maps + more στο βασικό του εξοπλισμό, το eco up! by FISIKON, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες άνετης και οικονομικής μετακίνησης.

 

Πρατήρια φυσικού αερίου;

Ήδη λειτουργούν 3 πρατήρια FISIKON (Ανθούσα, Νέα Ερυθραία & Θεσσαλονίκη - Πυλαία) ενώ μέχρι το Πάσχα αναμένεται να λειτουργήσουν 2 επιπλέον (Λάρισα και Νέα Φιλαδέλφεια). Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να λειτουργήσουν συνολικά 10 πρατήρια (έξι στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη, ένα Λάρισα κι ένα Βόλο).  Αρχικός στόχος της ΔΕΠΑ είναι να καλυφθεί ο κομβικός οδικός άξονας Αθήνα – Λάρισα – Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό το eco up! By FISIKON μπορεί ρεαλιστικά να καλύψει την απόσταση Αθήνα – Λάρισα – Θεσσαλονίκη - Καβάλα (μετ’ επιστροφής) συνολικής απόστασης 1.300 χλμ με λιγότερο από 37ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...