Ανανεωμένο Kia Cee’d ΜΥ 2014

Βελτιώσεις σε φρένα και εξοπλισμό και νέα έκδοση Diesel με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για το Kia Cee'd

  • -
  • -

Μικρές αλλαγές και βελτιώσεις περιλαμβάνει το Kia Cee’d Model Year 2014. Οι αλλαγές αφορούν τα αναβαθμισμένα φρένα προερχόμενα από το Cee’d GT και τον πλουσιότερο εξοπλισμό σε κάποιες εκδόσεις του μικρομεσαίου hatchback, καθώς και την προσθήκη στη γκάμα μιας νέας έκδοσης με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε:

  • Νέο σύστημα πέδησης (από το GT) για όλες τις εκδόσεις με ζάντες αλουμινίου
  • Νέα έκδοση 1.6 Diesel με εκπομπές CO2 100 g/km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας
  • Aυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων για την έκδοση 1.6 Diesel Uptown
  • Πλουσιότερος στάνταρ εξοπλισμός στις εκδόσεις Instyle
  • Στάνταρ Led φώτα ημέρας και προβολείς ομίχλης στην Uptown

 

Πιο αναλυτικά, με αφορμή το Model Year 2014 του νέου Cee’d η Kia αναβαθμίζει το μικρομεσαίο της εφοδιάζοντας όλες τις εκδόσεις που διαθέτουν ζάντες αλουμινίου με το σύστημα πέδησης της έκδοσης GT των 204 ίππων. Συγκεκριμένα, όλες οι εκδόσεις με ζάντες αλουμινίου φέρουν πλέον αεριζόμενα δισκόφρενα εμπρός διαστάσεων 300mm x 28mm και πίσω δισκόφρενα 262mm x 10mm.

Παράλληλα είναι πλέον διαθέσιμη η έκδοση Ceed 1.6 Diesel Uptown AW των 128 ίππων με εκπομπές ρύπων 100gr CO2 ανά km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Το 1.6 Diesel Uptown AW εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 16” και υπόσχεται σπορ χαρακτηριστικά και οικονομία χρήσης. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τα 18.550 ευρώ με απόσυρση (19.980 χωρίς απόσυρση). Έτσι, πλέον τρεις εκδόσεις του Cee’d απαλλάσσονται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας, η Instyle και η Uptown των 97 gr CO2 /km και η Uptown AW των 100 gr CO2 /km.

Μία ακόμη νέα έκδοση είναι η 1.6 Diesel Uptown AW Auto με τον πετρελαιοκινητήρα CRDi των 128 ίππων, η οποία διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων με δυνατότητα ημιαυτόματης/σειριακής λειτουργίας μέσω μπουτόν στο τιμόνι. Η τιμή της νέας έκδοσης είναι 20.150 ευρώ με απόσυρση (21.580 χωρίς).

Οι παραπάνω εξελίξεις συμπληρώνουν τις πρόσφατες αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό των εκδόσεων Instyle και Uptown που εφοδιάζονται με κινητήρες Diesel. Συγκεκριμένα:

  • Οι Ceed Diesel 1.4 & 1.6 Instyle διαθέτουν πλέον στον βασικό τους εξοπλισμό κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, νέο αναδιπλούμενο κλειδί με πλήκτρο για άνοιγμα του χώρου αποσκευών, συναγερμό, κεντρική πλαφονιέρα με φως ανάγνωσης χάρτη και θήκη γυαλιών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος καθώς και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός με αυτόματο άνοιγμα/κλείσιμο.
  • Αντίστοιχα, οι εκδόσεις Diesel 1.4 & 1.6 Uptown διαθέτουν πλέον στον βασικό τους εξοπλισμό προβολείς ομίχλης καθώς και φώτα ημέρας LED.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...