Ford Tourneo Connect με κινητήρα 1.0 EcoBoost

Με κατανάλωση 5.6 lt/100km (CO2 129 gr/km)

  • -
  • -

Η Ford προσφέρει τη νέα πενταθέσια επιβατική έκδοση Tourneo Connect που αναμένεται να λανσαριστεί φέτος με τον βραβευμένο κινητήρα 1.0 EcoBoost. Το Tourneo Connect 1.0 EcoBoost 100 PS συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη γκάμα των τελευταίων τεχνολογιών οικονομίας καυσίμου της Ford στο στάνταρ εξοπλισμό, ανάμεσα στις οποίες Auto-Start-Stop, Active Grille Shutter και Smart Regenerative Charging. Όπως όλα τα μοντέλα Tourneo Connect, περιλαμβάνει ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης (Electric Power Assisted Steering), ένδειξη ταχύτητας του κιβωτίου και το σύστημα πληροφόρησης οδηγού της Ford για οικονομική οδήγηση ECO Mode. Η μέση κατανάλωση του Tourneo Connect είναι 5,6 lt/100km με εκπομπές CO2 129 gr/km.

Το νέο μοντέλο λανσάρει επίσης μία προαιρετική έκδοση 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ομαλής και άμεσης απόκρισης σε συνδυασμό με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα  1.6 EcoBoost 150 PS. To Tourneo Connect συνδυάζεται και με τον κινητήρα 1.6 Duratorq TDCi, ο οποίος προσφέρει στους αγοραστές του Tourneo Connect μία ελκυστική λύση diesel με κατανάλωση 4,6 lt/100 km και εκπομπές CO2 120 gr/km. 

Το νέο Tourneo Connect έρχεται να προστεθεί στην τελευταία γενιά επιβατικών εκδόσεων Tourneo της Ford για την Ευρώπη και προφέρει ένα ελκυστικό και προσιτό νέο πακέτο με δυναμική εμφάνιση, εξαιρετικούς χώρους και ευελιξία, πλαισιωμένο από τις τελευταίες τεχνολογίες επιβατικών αυτοκινήτων Ford όπως το Active City Stop και το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με φωνητική ενεργοποίηση. Επίσης θα διατίθεται και σαν επταθέσιο Grand Tourneo Connect με συρόμενες πίσω πόρτες, ευέλικτο σύστημα καθισμάτων και μία σειρά έξυπνων αποθηκευτικών χώρων όπως τα ντουλαπάκια οροφής τύπου αεροπλάνου πάνω από τα πίσω καθίσματα.
Ford 1.0 Ecoboost

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...