Υπηρεσίες Citroen After Sales

Ομπρέλα προστασίας με τα προγράμματα συντήρησης, επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης, Citroen Economy Service, Accident Care & Δωρεάν προέλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο.

  • -
  • -

Με το πρόγραμμα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης, συνολικής διάρκειας 5ετών, και με ένα ολοκληρωμένο πακέτο προγραμμάτων συντήρησης για αυτοκίνητα 5 έως 15 ετών, η Citroen παρέχει μία ομπρέλα προστασίας στους κατόχους των μοντέλων της. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.citroen.gr, μπορούν να δουν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι συγκεκριμένες ενέργειες, καθώς βέβαια και το ακριβές κόστος των επισκευών που συμπεριλαμβάνονται στα πακέτα συντήρησης.

 

Πακέτα Συντήρησης Citroen

Η Citroen δημιούργησε ειδικά πακέτα για μια σειρά συχνών εργασιών συντήρησης, τα οποία προσφέρονται σε χαμηλές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα αφορούν αυτοκίνητα 5 έως 15 ετών, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν υψηλής σημασίας για την ασφάλεια του αυτοκινήτου εξαρτήματα (π.χ. τακάκια, αμορτισέρ, συμπλέκτη, κ.α.), πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό του επισήμου δικτύου επισκευαστών και βέβαια με την εγγύηση Citroen. Στην ιστοσελίδα www.citroen.gr οι επισκέπτες μπορούν να δουν αναλυτικά τις συμφέρουσες τιμές (συμπεριλαμβάνουν εργασία, ανταλλακτικά και Φ.Π.Α.) για κάθε πακέτο, ανάλογα με το μοντέλο της επιλογής τους.

 

Citroen Economy Service

Το επιτυχημένο πρόγραμμα «Citroen Economy Service» αποτελεί ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων Citroen να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με χαμηλό κόστος. Συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Citroen ηλικίας από 5 έως 15 ετών, το «Citroen Economy Service» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 125 € (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά). Πέρα από την ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το «Citroen Economy Service» διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών, ανταλλακτικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή που επίσης συνοδεύονται από 12μηνη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroen.

 

Accident Care από την Citroen

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, με 24ωρη πανελλαδική κάλυψη, το οποίο παρέχει δωρεάν οδική μεταφορά σε περίπτωση ατυχήματος, φροντίδα ατυχήματος (ασφαλιστικού τύπου) καθώς και πλήθος άλλων προνομίων. Ουσιαστικά με το «Accident Care» σε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός-ιδιοκτήτης απαλλάσσεται από τις συνήθεις χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες που προκύπτουν, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την επισκευή του αυτοκινήτου του από εξειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση καινούργιων, γνήσιων ανταλλακτικών (ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου), διασφαλίζει την 12ετη αντισκωριακή εγγύηση του κατασκευαστή και βεβαίως λαμβάνει γραπτή εγγύηση 1 έτους για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά. Ακόμα και στην περίπτωση που το ατύχημα οφείλεται σε ιδία υπαιτιότητα, ο οδηγός λαμβάνει όλα τα παραπάνω προνόμια και εξασφαλίζει ότι το όχημα του θα επισκευαστεί με χαμηλό κόστος και βέβαια τη σιγουριά που παρέχει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

 

Δωρεάν προέλεγχος Κ.Τ.Ε.Ο.
Με στόχο την ταχύτερη, αλλά και οικονομικότερη ολοκλήρωση του υποχρεωτικού από το νόμο ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο., η Citroen προσφέρει έναν εντελώς δωρεάν προέλεγχο. Χάρη σε αυτή την υπηρεσία αποφεύγονται οι δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διενέργεια του ελέγχου, καθώς και το επιπρόσθετο κόστος, αλλά και χρόνο σε περίπτωση επανελέγχου. Χωρίς την παραμικρή δέσμευση από μέρους του ιδιοκτήτη για την πραγματοποίηση επιπλέον επισκευών, οι έμπειροι τεχνικοί του δικτύου της Citroen, θα ελέγξουν 76 σημεία του οχήματος και θα ενημερώσουν για τις πιθανές απαιτούμενες εργασίες, έτσι ώστε να όχημα να συμμορφώνεται απόλυτα με τη σχετική νομοθεσία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...