Νέες προσφορές της Volvo για service, οδική βοήθεια και αξεσουάρ

  • -
  • -

Volvo Car Hellas ανακοινώνει δύο νέα προγράμματα συντήρησης για κατόχους αυτοκινήτων Volvo. Τα προγράμματα απευθύνονται σε αυτούς που επιλέγουν Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Volvo για τη συντήρηση του οχήματός τους.

 Το πρώτο πρόγραμμα αφορά πελάτες που χρησιμοποιούν το επίσημο δίκτυο της Volvo για την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους. Η Volvo παρέχει δωρεάν το πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδικής βοήθειας VOLVO ASSISTANCE, για ένα έτος ή μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις, αν αυτό έλθει νωρίτερα, οπότε και ανανεώνεται η δωρεάν οδική βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το VOLVO ASSISTANCE είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα οδικής βοήθειας. Παρέχει δωρεάν και απεριόριστη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε περιπτώσεις βλάβης του οχήματος, σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με εύρος κάλυψης από απλή διάτρηση ελαστικού, πεσμένη μπαταρία, έλλειψη καυσίμου, απώλεια κλειδιού ή ατύχημα, έως και τα έξοδα διαμονής κατά τον πιθανά απαιτούμενο χρόνο επισκευής του οχήματος. Όλα αυτά, με ένα απλό τηλεφώνημα στην 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης VOLVO ASSISTANCE, στο 210 9988199.

 

Το δεύτερο πρόγραμμα, με διάρκεια έως και τις 15 Απριλίου 2013, αφορά συγκεκριμένα μοντέλα με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερη της 31/12/2008. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών μπορούν να επωφεληθούν από ειδικά διαμορφωμένα πακέτα συντήρησης σε προνομιακή τιμή. Τα πακέτα αυτά περιλαμβάνουν:

  • Λιπαντικά κινητήρα
  • Φίλτρο λιπαντικών κινητήρα
  • Φίλτρο καμπίνας

Τα πακέτα έχουν διαφορετικό κόστος, ανάλογα με το μοντέλο που αφορούν. Πιο συγκεκριμένα:

  • Για τα S40/V50/C30 με κινητήρες 1.600 και 1.800 κ.εκ. το κόστος είναι €149
  • Για το S60 2.000 κ.εκ. το κόστος είναι €209
  • Για τα S80/V70 2.000 κ.εκ. το κόστος είναι €209

 

Φυσικά, όλα τα μοντέλα που θα επωφεληθούν της παραπάνω ενέργειας, θα έχουν δωρεάν και το πρόγραμμα VOLVO ASSISTANCE για 1 έτος ή μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση, αν αυτή έρθει νωρίτερα, και με δυνατότητα ανανέωσης κάθε φορά που ο πελάτης κάνει την προγραμματισμένη συντήρηση στο αυτοκίνητό του σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

 

Οι παραπάνω ενέργειες «τρέχουν» παράλληλα με το πρόγραμμα πιστότητας των κατόχων Volvo, το οποίο παρέχει επιπλέον οφέλη σε κατόχους αυτοκινήτων με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερη της 31/12/2008 όταν επιλέγουν τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Volvo για τη συντήρηση των αυτοκινήτων τους. Έτσι, αν κριθεί απαραίτητη οποιαδήποτε επιπλέον εργασία σε αναλώσιμα και υλικά τριβής, όπως για παράδειγμα φρένα, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες κλπ., προσφέρεται έκπτωση 25% (η ίδια έκπτωση ισχύει και για τα αξεσουάρ). Η γκάμα ενδεικτικά περιλαμβάνει κάμερες παρκαρίσματος, σχάρες φόρτωσης, συστήματα πλοήγησης, μπαγκαζιέρες κλπ.

 

Και οι δύο καμπάνιες "τρέχουν" ήδη και επικοινωνούνται σε όλο το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Volvo Car Hellas και στο volvocars.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...