Οι νικητές του διαγωνισμού «Κόντρες στο Παρίσι»

Τρία Smartphone και μία μονάδα πολυμέσων, δικά σας

  • -
  • -

Ο μεγάλος διαγωνισμός για το σαλόνι του Παρισιού έλαβε τέλος. Οι έξι σημαντικότερες πρεμιέρες της φετινής έκθεσης αναμετρήθηκαν σε μία άτυπη κόντρα ζευγαριών για την οποία σας καλούσαμε να επιλέξετε το νικητή. Βέβαια δεν σας αφήσαμε να σχηματίσετε γνώμη διαβάζοντας απλά και μόνο τη σχετική ενημέρωση, αλλά φτιάξαμε ένα μικρό βιντεάκι για να υποστηρίξουμε στην ψηφοφορία το κάθε μοντέλο.

Στα super mini, είχαμε το Ford Fiesta να αναμετράται με το Renault Clio. Εδώ η μάχη ήταν αμφίρροπη και το Fiesta επικράτησε με πολύ μικρή διαφορά ψήφων παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Δημήτρη Παππά να πείσει υπέρ του μικρού Γαλλικού.  

Στα μικρομεσαία η κόντρα ήταν μεταξύ του νέου Toyota Auris και της έβδομης γενιάς VW Golf. Εδώ τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα υπέρ του μοντέλου της VW, αν και ο Γιάννης Μπίκας στο video ανέδειξε τις αρετές του Auris όμως, όπως και να το κάνουμε, είχε δύσκολο έργο.

Στα μεσαία είχαμε το Ford Mondeo εναντίον Mazda 6. Εδώ οι ψηφοφόροι επέλεξαν ιαπωνικό. Ο Γιάννης Λημναίος μίλησε για την ταυτότητα Zoom-Zoom και πήρε τις ψήφους ευκολότερα από ό,τι θα έπρεπε.

Στα αποτελέσματα τώρα. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 5.531 και άπαντες μπήκαν σε ηλεκτρονική κλήρωση.

Η Μαρία-Ελένη Βογιατζή είναι η μεγάλη τυχερή του διαγωνισμού καθώς κέρδισε την κορυφαία μονάδα πολυμέσων XAV601BT προηγμένης συνδεσιμότητας smartphone MirrorLink με σύστημα πλοήγησης από τη SONY.

Από ένα smartphone της HTC Desire X κέρδισαν άλλοι τρεις τυχεροί οι : Μιχάλης Αραμπατζής, Κώστας Ραφαηλίδης και Σπύρος Βίτσιος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

Ford Fiesta:  2919 ψήφους και ποσοστό 52,7 %  

Renault Clio:   2612 ψήφους και ποσοστό 47,3% 





VW Golf:  3527 ψήφους και ποσοστό  63,7 %  

Toyota Auris:  2004 ψήφους και ποσοστό  36,3% 





 

 Ford Mondeo: 2323 ψήφους και ποσοστό 41,9%  

Mazda 6:    3208 ψήφους και ποσοστό 58,1% 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...