Seat: Ελεύθερη κυκλοφορία στον Πράσινο Δακτύλιο

  • -
  • -

Από 1η Σεπτεμβρίου 2012 το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θέτει σε ισχύ την εφαρμογή του μέτρου του πράσινου δακτυλίου. Σύμφωνα με το μέτρο αυτό -μεταξύ των άλλων- δίνεται το «πράσινο φώς» για την καθημερινή κυκλοφορία χωρίς περιορισμούς στο μικρό δακτύλιο της πρωτεύουσας ΙΧ αυτοκινήτων τεχνολογίας Euro5 ή μεταγενέστερης,  εφόσον αυτά εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140 gr/km.

Η SEAT ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις αυτού του μέτρου και εξασφαλίζει έτσι τη δυνατότητα της ελεύθερης καθημερινής κυκλοφορίας στο κέντρο για την μεγάλη πλειοψηφία των μοντέλων της γκάμας.

 



Συγκεκριμένα από 01.09.2012 θα κυκλοφορούν στο μικρό δακτύλιο χωρίς περιορισμούς:

  • Το σύνολο της γκάμας του νέου IBIZA, που αναμένεται στην χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης ακόμα και της κορυφαίας  έκδοσης 1.4 FR για την οποία οι εκπομπές CO2 έχουν περιοριστεί στα139 γρ/χλμ.
  • Όλες οι εκδόσεις του LEON 1.2 TSI και 1.6 TDI.
  • Τα Altea, Altea XL & Freetrack που εφοδιάζονται με τον 1.2 TSI καθώς και με τον 1.6 TDI.

 

Παράλληλα υπενθυμίζουμε πως όλες οι εκδόσεις ΙΒΙΖΑ 1.2 TDI 75hp καθώς και η έκδοση 1.6 ΤDI E-Ecomotive του LΕΟΝ έχουν εκπομπές CO2 χαμηλότερες από 99 gr/km και κατά συνέπεια απαλλάσσονται από την υποχρέωση ετήσιας καταβολής τελών κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο διανομέων και γνωρίστε από κοντά τα «πράσινα» μοντέλα SEAT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...