Mercedes Benz U.S Classic Center

Επιμένοντας κλασσικά

  • -
  • -

Μια ματιά στο Classic Center της Mercedes στο Irvine της California σε πείθει ότι εδώ οι άνθρωποι κάνουν μια ονειρική δουλειά. 125+ χρόνια Mercedes είναι πολλά, με αποτέλεσμα μοντέλα με ανεκτίμητη υλική αλλά και συναισθηματική αξία να αναζητούν το ελιξίριο της νεότητας από τα χέρια των ανθρώπων του Classic Center.

Εκτός από την ολική ανακατασκευή στην original κατάσταση των μοντέλων, τo restoration shop προμηθεύει και ανταλλακτικά αυτούς που αγαπάνε και συντηρούν με ευλάβεια το κλασσικό Mercedes τους.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν την τύχη να δουλευούν στο classic center, κάθε αυτοκίνητο λέει τη δικιά του ιστορία. Αυτό είναι που κάνει την ανακατασκευή παλαιών και κλασσικών μοντέλων μια συναρπαστική υπόθεση, για τον καθένα που εργάζεται σε κάθε project.

Tο Classic Center της California λειτουργεί σε στενή συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα στην Γερμανία.

Σε ένα χώρο 2600 τ.μ κυρίες του παρελθόντος αναπαλαιώνονται και συντηρούνται, ώστε να είναι πανέτοιμες για ιστορικούς αγώνες ή επιδείξεις ομορφιάς.  Παράλληλα λειτουργεί και το ανάλογο showroom ώστε να θαυμάσεις αναπαλαιωμένα μοντέλα, που κατασκευάστηκαν τουλάχιστον πριν 30 χρόνια.



























ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...