Διάκριση της Peugeot από τον ADAC

Αναγνώριση αξιοπιστίας στη Γερμανία

  • -
  • -

Η ευρωπαϊκή λέσχη ADAC ανακοίνωσε τα ετήσια στατιστικά στοιχεία βλαβών αυτοκινήτων. Η έρευνα για το έτος 2010 βασίστηκε στην ανάλυση 4,25 εκατομμυρίων επεμβάσεων που έγιναν την περασμένη χρονιά στα μέλη της γερμανικής λέσχης και ανέδειξε πολύ θετικά αποτελέσματα για την Peugeot. Ο παράγοντας ζημιών των αναλυτικών στατιστικών στοιχείων της ADAC υπολογίζει όλα τα περιστατικά τεχνικής φύσεως που προκαλούν την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Χάρη στα 17 εκατομμύρια μέλη της λέσχης, αποτελούν μία μοναδική βάση δεδομένων στην Ευρώπη.

Τα 107, 207 και 308 έχουν καταλάβει το καθένα ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία τους.  Το 207 ήρθε δεύτερο (ανάμεσα σε 23 μοντέλα), και πρώτο ανάμεσα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα στην μεγάλη κατηγορία των "μικρών αυτοκινήτων". Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το 2010 η ADAC του απένειμε τον μέγιστο βαθμό "++".

Στην μεσαία κατηγορία, το 308 ήρθε τρίτο το 2010, ανάμεσα σε 29 μοντέλα που είχε η λίστα της ADAC. Πρώτο ανάμεσα στα «εισαγόμενα» αυτοκίνητα και το μόνο μη-γερμανικό μοντέλο στο top-5, το 308 βρίσκεται στη λίστα των στατιστικών της ADAC από το 2008, και πέτυχε βαθμολογία "++" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το Peugeot 107 κατέλαβε την τρίτη θέση (ανάμεσα σε 13 μοντέλα) στην κατηγορία των σούπερ-μίνι.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...