Συμφωνία Hyundai - Vodafone

Ανάπτυξη της Τηλεματικής Τεχνολογίας στην Ευρώπη

  • -
  • -

Η Hyundai Motor Group υπέγραψε συμφωνία με τη Vodafone Global Enterprise, εταιρεία του ομίλου Vodafone που διαχειρίζεται τις επικοινωνιακές ανάγκες των μεγαλύτερων πολυεθνικών πελατών της, με στόχο την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών στον κλάδο των τηλεματικών υπηρεσιών στην Ευρώπη.

 

Η αρχική συμφωνία, που υπογράφηκε σήμερα, αναμένεται να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της Hyundai στα πληροφοριακά συστήματα οχημάτων και να επεκταθεί σε μία ευρύτερη βάση πελατών στην Ευρώπη. Βάση της συμφωνίας, η Hyundai θα εστιάσει στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών που θα βασίζονται στα πληροφοριακά συστήματα αυτοκινήτων και στο υπάρχον δίκτυο επικοινωνίας της Vodafone στην Ευρώπη. Εκτός από τη συνεργασία στο πλαίσιο της ανάπτυξης νέων τηλεματικών υπηρεσιών, η Hyundai θα δημιουργήσει νέες λύσεις πληροφορικής για αυτοκίνητα αξιοποιώντας την υποδομή τηλεματικής τεχνολογίας για να εφαρμόσει ένα νέο με επίκεντρο τον πελάτη επιχειρησιακό μοντέλο τηλεματικής.

 

Η Hyundai παρουσίασε το σύστημα τηλεματικής BlueLink® στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών Consumer Electronics Show (CES) για το 2011 στο Λας Βέγκας, σε μία επίδειξη των προηγμένων συστημάτων πληροφορικής της εταιρείας για αυτοκίνητα ενώπιον ολόκληρης της υφηλίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...