Ανάκληση: Jeep

Wrangler/ Wrangler Unlimited - Cherokee

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων CHRYSLER, JEEP και DODGE στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί τις κάτωθι ανακλήσεις αυτοκινήτων:

α) Jeep Cherokee (τύπος ΚΚ). Η ανάκληση αφορά 271 οχήματα, σε ορισμένα εκ των οποίωνυπό συγκεκριμένες συνθήκες είναι πιθανό να μην λειτουργήσουν ικανοποιητικά υαλοκαθαριστήρες.

β) JEEP Wrangler / Wrangler Unlimited (τύπος JK). Η ανάκληση αφορά 894 οχήματα, στα οποίαπρέπει να ελεγχθεί για φθορά η εξωτερική επένδυση στα σωληνάκια των φρένων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τασυγκεκριμένα θέματα.Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή,ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣΑΒΕΕ για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διορθωτικές ενέργειες, που απαιτούνται, χωρίςκαμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπωςεπικοινωνήσουν με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του Δικτύου ή την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας CHRYSLER JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700896.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...