Volvo S60: Αυτοκίνητο του 2011

Από την Επιτροπή "Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα"

  • -
  • -

Το νέο Volvo S60 εξελέγη "Αυτοκίνητο του 2011" από την Επιτροπή "Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα", η οπoία αποτελείται από 23 μέλη - επαγγελματίες δημοσιογράφους του χώρου του αυτοκινήτου που εργάζονται σε έντυπα ή ηλεκτρονικά, ημερήσια ή περιοδικά μέσα. Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 11 υποψήφια μοντέλα της τελικής φάσης, όπως αυτή είχε προκύψει από τα 27 συνολικά νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν εφέτος.

Το νέο Volvo S60 κατέκτησε επάξια τον τίτλο, συγκεντρώνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 140 ψήφων έναντι 72 της Alfa Romeo Giulietta και 69 του Opel Meriva που ακολούθησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νέο Volvo S60 συγκέντρωσε ψήφους και από τους 23 δημοσιογράφους της επιτροπής.

Η εντυπωσιακή εκδήλωση απονομής του βραβείου Αυτοκίνητο του 2011 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, στην Παλλήνη. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου κ. Γιώργος Βασιλάκης. Εκ μέρους της Volvo Car Hellas το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Πετούλης, που δήλωσε: "Ο τίτλος Αυτοκίνητο του 2011 αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για το νέο Volvo S60. Ευχαριστούμε την Επιτροπή Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, τους ειδήμονες του χώρου, για το βραβείο αυτό. Πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στην αγορά ένα όμορφο και ποιοτικό premium σεντάν με κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά και προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όχι μόνο για οδηγό και επιβάτες αλλά πλέον και για πεζούς, σε πάρα πολύ καλή τιμή. Δεν σας κρύβω ότι το βραβείο αυτό θα αποτελέσει σημαντικό όπλο, την αιχμή του δόρατος, στην προσπάθεια που κάνουμε γενικά για τη νέα εποχή Volvo στην Ελλάδα και την επιτυχημένη πορεία του Volvo S60 ειδικότερα".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...