Λιμουζίνες και ηλεκτρικά για τους G20

Χορηγός στη Σύνοδο Κορυφής η Hyundai

  • -
  • -

Η Hyundai παρέδωσε 129 αυτοκίνητα για τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στη Σεούλ, μεταξύ των οποίων τη ναυαρχίδα της εταιρείας, τη λιμουζίνα Equus αλλά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα BlueOn, που θα μεταφέρουν τους ηγέτες των G20.  «Το γεγονός ότι χορηγούμε τα επίσημα οχήματα για ένα παγκόσμιο γεγονός τέτοιου βεληνεκούς μας κάνει υπερήφανους», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor, Euisun Chung, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης.

«Η πρωτοβουλία μας παρέχει στους παγκόσμιους ηγέτες τη μοναδική δυνατότητα να δουν από κοντά την υψηλή ποιότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αυτοκινήτων μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ευκαιρία αυτή θα προαγάγει την αξία των προϊόντων της Hyundai ενώ θα ενισχύσει και τη ανταγωνιστικότητα των μοντέλων των αυτοκινητοβιομηχανιών της Κορέας σε διεθνές επίπεδο».

Η Hyundai Motor αναμένεται επίσης να αξιοποιήσει τη χορηγία για να παρουσιάσει σε παγκόσμιο επίπεδο την τεχνολογία Blue. Εκτός από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, το BlueOn, η Hyundai χορήγησε επίσης ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία που χρησιμοποιούν την τεχνολογία κυψελών καυσίμου Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) για το προσωπικό της συνόδου κορυφής καθ’ όλη τη διάρκεια της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...