Διαγωνισμός ζωγραφικής από την Toyota

Toyota Dream Car

  • -
  • -

Η Toyota δίνει στα παιδιά την ευκαιρία διασκεδάζοντας να κατανοήσουν τη σημασία της ύπαρξης ενός ονείρου με τη δημιουργικότητα της φαντασίας τους. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car” διοργανώνεται από την Toyota Motor Corporation για 5η χρονιά, ενώ φέτος για πρώτη φορά επεκτείνεται και σε 18 ευρωπαϊκές χώρες. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω και φέτος διευρύνεται σε 64 χώρες και περιφέρειες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι θεματικές ενότητες του ζωγραφικού διαγωνισμού είναι οι εξής:

Το Αυτοκίνητο των Ονείρων

Το Αυτοκίνητο του Μέλλοντος

Toyota Dream Car

 

Ο Ελληνικός Διαγωνισμός διαρκεί από την 1η Νοεμβρίου 2010 μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2011 και στο διάστημα αυτό τα παιδιά θα μπορούν να υποβάλλουν το έργο τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε κατά την επίσκεψή τους στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα, είτε ταχυδρομικά.

Τα ηλικιακά group των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα απο 10 ετών και κάτω,  10 έως 12 ετών και απο 13 εως 15 ετών. Επίσης, μέσα από τον Ελληνικό Διαγωνισμό θα επιλεγούν τα 5 καλύτερα έργα απο κάθε ηλικιακό group (συνολικά 15 έργα), τα οποία θα ανακοινωθούν το Φεβρουάριο του 2011, ενώ στη συνέχεια θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό με τη συμμετοχή των υπόλοιπων 63 χωρών.

Οι νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος) του Παγκόσμιου Διαγωνισμού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011, συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2011.

Αναλυτικές πληροφορίες, επίσης, για το διαγωνισμό, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα βρει μέσα από την ιστοσελίδα της Toyota Ελλάς, http://www.toyota.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...