H Citroën στο Goodwood

Στο φερτιβάλ με DS3 Racing

  • -
  • -

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Citroën και για το 2010 στο θρυλικό Goodwood Festival of Speed. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τόσο το πολυαναμενόμενο DS3 Racing, όσο και τα ηλεκτρικά πρωτότυπα Revolt και Survolt.

Το εξελιγμένο από την Citroën Racing DS3 R, αποτελεί μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής με γονίδια από τον κόσμο του WRC. Ο υπετροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.6 λίτρων που χρησιμοποιεί αποδίδει 200 ίππους και χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων έχει μειωμένο βάρος και ξεχωριστή εμφάνιση.

Με δεδομένη τη σημασία που δίνει στην προστασία του περιβάλλοντος η Citroën και στη λογική ότι οι χαμηλοί ρύποι μπορούν να συνδυαστούν με υψηλές συγκινήσεις, στο Goodwood θα δώσουν το παρόν τόσο το Survolt, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, όσο και το Revolt που τονίζει την κομψή πλευρά της ηλεκτροκίνησης.

Τέλος σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της αυτοκίνησης δεν θα μπορούσαν να λείπουν το εντυπωσιακό GTbyCITROËN, καθώς βεβαίως και το C4 WRC, ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...