Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010

Tennis... served!

  • -
  • -

Το Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από 30 Μαΐου μέχρι και 13 Ιουνίου. Παράλληλα, ο υπαίθριος χώρος του Anima Club είχε «μετατραπεί» σε έκθεση οχημάτων Mercedes-Benz, με τη νέα SLS AMG στην είσοδο να υποδέχεται τους επισκέπτες, ενώ άλλα μοντέλα όπως η C-Class, η E-Class, η M-Class ή η GLK περίμεναν καθημερινά τους αθλητές και τους επισκέπτες του τουρνουά για ένα test-drive.

Ανάμεσα στους περίπου 200 συμμετέχοντες στο τουρνουά ήταν ο Παντελής Μοσχούτης, πρώην Έλληνας Πρωταθλητής, παίκτης της Εθνικής μας ομάδας Davis Cup, η Εύα Ρούσση, που λίγα χρόνια πριν ήταν από τα σπουδαία ονόματα του ελληνικού τένις, καθώς και αθλητές (ενεργοί και πρώην) και αυριανές ελπίδες του τένις, όπως ο Νίκος Σπύρου, ο Γιώργος Νιάρχος, η Γαλάτεια Παπαυγέρη, η Ελεάνα Φούλοπ, ο Γιώργος Χιριστανίδης, η Ελένη Καγκάλου, ο Βασίλης Μαυραγάνης και άλλοι. Τα δύο σαββατοκύριακα πραγματοποιήθηκε παράλληλα, στις ίδιες εγκαταστάσεις, ένα μεγάλο τουρνουά beach tennis.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, στο φινάλε του Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010, έγιναν οι 6 τελικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες και ακολούθησαν οι απονομές. Τα έπαθλα που συνοδεύονταν από ένα 2μερο test-drive ενός οχήματος Mercedes-Benz, παρέδωσαν στους νικητές ο κος Σταύρος Παρασκευαΐδης Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Mercedes-Benz Ελλάς, o κος Ιωάννης Καλλίγερος Γενικός Διευθυντής Επιβατικών Οχημάτων, o κος Μένης Σταθώρης Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων, η κυρία Μάρθα Καμπύλη Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας και ο κος Σταύρος Σταυρόπουλος Προϊστάμενος Retail & Direct Marketing.

Το Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010 έκλεισε με ένα πολύ καλοκαιρινό pool party και τις κληρώσεις για τα δεκάδες δώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...