“Voltάρω 2019”: Ένα Nissan Leaf μαγνήτισε τα βλέμματα

Η περιήγηση στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης έγινε με ξεναγό το αμιγώς ηλεκτρικό της ιαπωνικής μάρκας

  • -
  • -

Με μεγάλη “ατραξιόν” ένα Nissan Leaf διεξήχθη η μεγάλη «πράσινη γιορτή“Voltάρω” στο πάρκο δίπλα στο μνημείο του Μ. Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια…υψηλών Volt οικολογική περιήγηση στον εντυπωσιακό κόσμο των ηλεκτροκίνητων μέσων μεταφοράς, των μη επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών (drones) και των ανακυκλώσιμων υλικών, η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Στο επίκεντρο της φετινής εκδήλωσης βρέθηκε η ηλεκτροκίνηση και όπως ήταν αναμενόμενο το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο της Nissan, έκλεψε τις εντυπώσεις.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF

Το Nissan Leaf,  αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής Intelligent Mobility της ιαπωνικής μάρκας και διακρίνεται για την μπαταρία των 40 kWh που αποδίδει 270 χλμ σε μικτό κύκλο οδήγησης (βάσει WLTP).

Επιπροσθέτως, το πολυβραβευμένο μοντέλο διαθέτει πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές του.

Σημειώνεται πως το νέο Nissan Leaf είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...