Εργασίες στη νέα Εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών

Την Τετάρτη 28 Απριλίου, στο ύψος του κόμβου Καλαβρύτων

  • -
  • -

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr) ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλαβρύτων. Για τον σκοπό αυτών των εργασιών θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών από τις 15:00, έως τις 17:00 και η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προσωρινά στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών από τους ανισόπεδους κόμβους Ακράτας και Αιγίου. Μέσα στο διάστημα αυτό και για 40 περίπου λεπτά θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό στην περιοχή του κόμβου των Καλαβρύτων.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των Καλαβρύτων (πέραν των ανωτέρω ρυθμίσεων), η κυκλοφορία από Αθήνα προς Καλάβρυτα και από Καλάβρυτα προς Πάτρα θα γίνεται μέσω της ΠΕΟ Κορίνθου - Πατρών από τις 09:00, το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θεωρούνται απαραίτητες για την ασφαλή κατεδάφιση του δεξιού κλάδου της γέφυρας του κόμβου Καλαβρύτων-Διακοφτού από την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.

Συνιστάται στους οδηγούς να επαναπρογραμματίσουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις τους, στα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και τμήματα του οδικού δικτύου. Παρακαλούνται επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις της τροχαίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...