Τον Νοέμβριο η «Αυτοκίνηση 2018»

Από τις 10 έως τις 18 του μήνα, στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού

  • -
  • -

Για μια ακόμα χρονιά, μέσα στο 2018, στις 10 με 18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση «Αυτοκίνηση». Αυτή είναι η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί είναι το Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού στην Αίθουσα Ξιφασκίας.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης καθώς και όσα πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που θα γίνει 4-14 Οκτωβρίου.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό και οι επισκέπτες στην περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 82.000. Για φέτος θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των TEST DRIVE και παράλληλα θα προστεθούν 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.

Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον - Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...