Αλλαγή στη διοίκηση της Kosmocar

Καθήκοντα Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο κ. Στήβεν Σίρτης

  • -
  • -

Αλλαγές που θα ισχύσουν από τις 2 Μαϊου ανακοίνωσε η Kosmocar AE, Γενικοί Εισαγωγείς Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικών VW – AUDI & SKODA, Επίσημοι Έμποροι & Επισκευαστές BENTLEY, Επίσημοι Επισκευαστές Lamborghini & Αποκλειστικοί Διανομείς Ελλάδος & Κύπρου DUCATI.

Συγκεκριμένα ο κ. Στήβεν Σίρτης (φωτογραφία) αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου των Μετόχων καθώς επίσης και τη θέση Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Σίρτης μετρά 15ετή θητεία στην Kosmocar, κατέχοντας τα τελευταία χρόνια τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Στήβεν Σίρτης θα είναι υπεύθυνος για το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων των μετόχων. 

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Ο κ. Μαυριδόγλου είναι διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς, με 30 έτη εμπειρίας σε εταιρείες πετρελαιοειδών και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλους οργανισμούς, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξή τους, διαμορφώνοντας νέα καταναλωτικά πρότυπα σε πολλές κατηγορίες. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. διαφόρων εταιρειών και συνδέσμων όπως ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...