Συνέδριο για την εναλλακτική μετακίνηση και τις υποδομές

Το Ecomobility Conference 2018 διοργανώνεται στις 22 Μαρτίου στην Αίγλη Ζαππείου

  • -
  • -

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών τελεί το “1st EcoMobility Conference 2018”, ένα συνέδριο για την εναλλακτική μετακίνηση, το θεσμικό πλαίσιο για το φυσικό αέριο και την ηλεκτροκίνηση, τις υποδομές, τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τη συμβολή των εναλλακτικών καυσίμων στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Διοργανώνεται στις 22 Μαρτίου στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα «Ολυμπία») και θα δώσει την ευκαιρία να τοποθετηθούν οι φορείς της αγοράς, η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι αρμόδιοι λήψης αποφάσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη του κλάδου.

Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της βιομηχανίας και θεσμικοί φορείς θα παρουσιάσουν τη νέα πολιτική, τις υποδομές και τις ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και την οικονομία από τα εναλλακτικά καύσιμα, την ηλεκτροκίνηση, το φυσικό αέριο και το υδρογόνο.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν φορείς, επιχειρήσεις όπως η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ, η Kosmocar, η Εθνική Τράπεζα, ο ΔΕΔΔΗΕ, ο ΑΔΜΗΕ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκης θα μιλήσει για τις προσκλήσεις που προκύπτουν για τη ΔΕΗ και τις νέες επενδύσεις στον κλάδο. Ο διευθυντής δραστηριοτήτων της ΔΕΠΑ, κ. Οικονομίδης θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη της αεριοκίνησης και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου κίνησης για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες. Ο κ. Θανάσης Κονιστής Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Volkswagen θα παρουσιάσει τις προτάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας για την ηλεκτροκίνηση και το φυσικό αέριο και για τη συμβολή των οχημάτων εναλλακτικών καυσίμων στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ) και το insider.gr. Η είσοδος είναι ελεύθερη. (Αίγλη Ζαππείου, Αίθουσα “Ολυμπία”, 22/3/2018, 10.00 πμ-17.00).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...