Η ώρα του νέου Volkswagen Touareg

Το μεγάλο SUV δοκιμάζεται σε απαιτητικές διαδρομές στην ισπανική ύπαιθρο

  • -
  • -

Μετά τα νέα Tiguan και T-Roc, ήρθε η σειρά του Touareg να αναβαθμιστεί ώστε να ενισχύσει κι άλλο τη γκάμα SUV της Volkswagen. Η τρίτη γενιά του μεγάλου οχήματος ελεύθερου χρόνου θα αποκαλυφθεί στις 23 Μαρτίου στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου και η γερμανική μάρκα μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξής του σε σκληροτράχηλα εδάφη, στην Ισπανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Η ναυαρχίδα των SUV της Volkswagen θα αναβαθμιστεί σε τέτοιο βαθμό που θα αμφισβητεί πολύ πιο ακριβά μοντέλα της κατηγορίας. Στον εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται και πληρώθα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως ημι-αυτόνομη οδήγηση. Το νέο Touareg εφοδιάζεται με ενεργητική τετραδιεύθυνση που θα διευκολύνει πολύ τις μανούβρες σε αστικό περιβάλλον, αερανάρτηση, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε plug-in υβριδική έκδοση.

Αν και από τη φωτογραφία του εσωτερικού δεν μπορούμε να διακρίνουμε το κόκπιτ, η Volkswagen έκανε γνωστό ότι είναι πλήρως ψηφιακό (Innovision Cockpit το ονομάζει), με μία οθόνη 12 ιντσών στη θέση του συμβατικού πίνακα οργάνων και μία τεράστια 15 ιντσών (!) για το σύστημα πολυμέσων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...