Νέα έκδοση για το Clio 1.5 diesel με 14.700 ευρώ

Ιδανικό και για leasing καθώς δεν φορολογείται ο χρήστης του

  • -
  • -

Μία νέα βασική diesel έκδοση προστίθεται στον τιμοκατάλογο του σουπερμίνι της Renault. Το Clio 1.5 dCi 90 Authentic συνδυάζει τα οφέλη ενός σύγχρονου πετρελαιοκινητήρα με το χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης. Η τιμή του ορίζεται στα 14.700€, ενώ όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις υπάρχει κάλυψη 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 51 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης διαμορφώνεται κάτω από τις 12.000€, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

Όπως και σε όλες τις εκδόσεις του Clio, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας: ESP με Hill Start Assist, 6 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό κ.α. (το μοντέλο της Renault έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP). Με τον κινητήρα 1.5 dCi 90, το Clio επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 3,3 lt/100 km και 85 g. CO2 ανά km, στοιχείο που το απαλλάσσει και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.  

  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...