Το T-Roc θα γίνει και cabrio!

Το μικρό SUV της Volkswagen θα κυκλοφορήσει το 2020 σε ανοικτή έκδοση

  • -
  • -

Το προηγούμενο cabriolet της Volkswagen, το Eos, σταμάτησε να κατασκευάζεται το 2015, μετά από 9 χρόνια στην παραγωγή και περίπου 230.000 αυτοκίνητα στους δρόμους. Η γερμανική μάρκα θεωρεί ότι τα ανοικτά μοντέλα έχουν μέλλον, τουλάχιστον ως παραλλαγές των δημοφιλών SUV.

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν η Volkswagen ανακοίνωσε ότι από το 2020 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Osnabruck το T-Roc Cabriolet, το πρώτο ανοικτό SUV της μάρκας, το οποίο όπως φαίνεται και από το επίσημο σκίτσο θα φέρει μαλακή οροφή. Για τις ανάγκες της παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου θα επενδυθούν 80 εκατ. ευρώ.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

«Το T-Roc θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των compact SUV και με τo cabrio θα προσθέσουμε ένα άκρως συναισθηματικό μοντέλο στη γκάμα. Μπορούμε να υπολογίζουμε στην εμπειρία δεκαετιών της ομάδας του Osnabruck στα ανοικτά αυτοκίνητα», δήλωσε ο Dr. Herbert Diess, διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο κατασκευαζόταν παλαιότερα το Golf Cabriolet.

Μέχρι το 2020 η Volkswagen θα διαθέτει στη γκάμα της 20 cabrio μοντέλα, οι πωλήσεις των οποίων εκτιμάται ότι θα αντιστοιχούν στο 40% των συνολικών. 

MH ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VW T-ROC ΜΕ ΤΟΝ 1.0 TSI 115 ΙΠΠΩΝ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...