Ιδρύθηκε θυγατρική της Tesla στην Ελλάδα!

Εγγράφηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με έδρα το Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή

  • -
  • -

Ως Tesla Greece Μονοπρόσωπη ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) αναφέρεται στα αρχεία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του ΕΒΕΑ με ημερομηνία σύστασης την 22α Φεβρουαρίου του 2018, η θυγατρική της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως αναφέρει το deasy.gr «Με μια πρώτη ματιά o τύπος εταιρείας "Μονοπρόσωπη ΙΚΕ" δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς, ωστόσο στο πεδίο της διοίκησης εμφανίζεται το όνομα του οικονομικού διευθυντή της Tesla Motors στην ευρωπαϊκή της δραστηριότητα με έδρα την Ολλανδία (σύμφωνα με το προφίλ στο Linkedin), του Stephan Werkman. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουμε στη διάθεσή μας όμως το deasy.gr έχει στείλει ήδη email στην Tesla ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες».

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Ως έδρα της Tesla Greece αναφέρεται το Τεχνολογικό Πάρκο Αττικής «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» στην Αγία Παρασκευή, το οποίο ιδρύθηκε από το ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", ένα από τα μεγαλύτερα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας μας.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου δεν αποκλείεται να σηματοδοτεί τη δημιουργία έδρας R&D (Έρευνας και Ανάπτυξης) της Tesla στην Ελλάδα, κάτι άλλωστε που αποτελεί φιλοδοξία του Κωστή Λάσκαρη, του Έλληνα επικεφαλής του τμήματος ηλεκτροκινητήρων στην αμερικάνικη εταιρεία. Εξάλλου μαζί του εργάζονται και άλλοι νέοι επιστήμονες από τη χώρα μας.

Ίσως λοιπόν σκοπός της Tesla Greece να μην είναι απλά η αντιπροσώπευση της Tesla Motors του Elon Musk ώστε να τοποθετηθούν ταχυφορτιστές (προγραμματίζει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη) ή να συντηρούνται τα – λίγα ομολογουμένως – ηλεκτρικά της αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

[Πηγή: Deasy.gr]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...