Ανάκληση Mitsubishi ASX

Αφορά 394 αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς

  • -
  • -

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί τις κάτωθι ανακλήσεις αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi τύπου ASX µε κωδικό μοντέλου GA0W:

1. Ανάκληση 246 οχημάτων, µε ημερομηνία κατασκευής από 9 Ιανουάριου 2015 έως 28 Ιουνίου 2016. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται τo ρελέ του εγκέφαλου της μηχανής να υπερθερμανθεί, µε αποτέλεσμα την διακοπή της λειτουργίας του κινητήρα.

2. Ανάκληση 148 οχημάτων, µε ημερομηνία κατασκευής από 23 Απρίλιου 2015 έως 08 Ιανουάριου 2016. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται ο μηχανισμός κλειδώματος των θυρών μέσα στο μάνταλο της πόρτας να µην λειτουργεί σωστά σε υψηλές θερμοκρασίες, µε αποτέλεσμα να µην ασφαλίζει επαρκώς η πόρτα και να υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει κατά την οδήγηση.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...