Με νέο 1.3 turbo το Renault Captur

Και το μικρό SUV θα εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του νέου βενζινοκινητήρα

  • -
  • -

Μετά το Scenic, το Captur θα γίνει το δεύτερο μοντέλο της Renault που θα τοποθετήσει κάτω από το καπό του το νέας γενιάς βενζινοκινητήρα Energy TCe, χωρητικότητας 1.332 cc. Ο 4κύλινδρος turbo αποτελεί υπερκυβισμένη έκδοση του 1.2 turbo και εξελίχθηκε από τον όμιλο Renault-Nissan-Mitsubishi σε συνεργασία με την Daimler, η οποία θα τον τοποθετήσει αρχικά στη νέα Mercedes-Benz A-Class.

Το Captur με το νέο 1.3 turbo θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό στην έκθεση της Γενεύης και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Η απόδοσή του κυμαίνεται -ανάλογα με την έκδοση - από 115 έως 160 ίππους, ενώ θα συνδυάζεται με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

O μικρός turbo κινητήρας διαθέτει σύστημα άμεσου ψεκασμού πίεσης 250 bar και έχει ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην αντοχή και την αξιοπιστία του. Οι κύλινδροι έχουν ειδικές επενδύσεις προκειμένου να μειωθούν οι τριβές και να βελτιωθεί η απαγωγή της θερμότητας. Επιπλέον την υπερτροφοδότησης διαθέτει και διπλό σύστημα μεταβλητού χρονισμού, για βελτίωση της απόδοσης στις χαμηλές και μεσαίες στροφές λειτουργίας του, αλλά και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ RENAULT CLIO ΜΕ ΤΟΝ 1.5 DIESEL


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...