Δεν είναι καθιστικό, αλλά το νέο SUV της Rolls-Royce (vid)

Η Cullinan υπόσχεται... πρωτοφανή επίπεδα πολυτέλειας στα οχήματα ελεύθερου χρόνου

  • -
  • -

Πώς θα ξεχωρίζεις στην κατηγορία των υπερπολυτελών SUV, όπου υπάρχουν μοντέλα όπως η Cayenne και η Bentayga; Αν είσαι η Rolls-Royce καλείσαι να βρεις τρόπους και προφανώς τα καταφέρνεις. Όπως στην περίπτωση της Cullinan, του SUV επιδόσεων που θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Στην Cullinan (το όνομά της προέρχεται από το μεγαλύτερο διαμάντι που ανακαλύφθηκε ποτέ) κάνει πρεμιέρα η Viewing Suite. Ένα καθιστικό – ή μία σουίτα αν προτιμάτε – που αποτελείται από δύο δερμάτινα καθίσματα και ένα μικρό τραπέζι ανάμεσά τους. Η ανάπτυξη του «καθιστικού» μέσα από το χώρο αποσκευών γίνεται εύκολα και γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΠΗΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 SAMSUNG TABLETS

Έτσι οι ιδιοκτήτες της Rolls-Royce Cullinan μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα πίνοντας σαμπάνια ή να παρακολουθήσουν το παιδί τους στο σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Το πρώτο τετρακίνητο μοντέλο της Rolls-Royce θα εφοδιάζεται λογικά με εξελιγμένη έκδοση του V12 της Phantom, με ισχύ άνω των 600 ίππων, κινητήρας ικανός να χαρίσει το μεγάλο SUV επιτάχυνση 0-100 km/h αρκετά κάτω από τα 5 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...