To νέο λογότυπο CUPRA επάνω στο νέο Ibiza

Διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν το νέο δυνατό Ibiza

  • -
  • -

Όπως είχαμε αναφέρει και σε άρθρο μας, η SEAT θα δημιουργήσει μια θυγατρική εταιρεία την οποία θα ονομάσει CUPRA. Ουσιαστικά, στη νέα μάρκα θα βρίσκονται μόνο τα ισχυρά της μοντέλα.

Παράλληλα, γεννιούνται αρκετά ερωτήματα όπως είναι το λογότυπο που θα φέρουν τα αυτοκίνητα ή ακόμα και ολόκληρη την ονομασία τους. Από μια φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, φαίνεται το νέο ισχυρό SEAT Ibiza. Η μεγαλύτερη αλλαγή διακρίνεται στη νέα γρίλια του μοντέλου, όπου βρίσκεται το νέο λογότυπο της φίρμας. Επίσης, επανασχεδιάστηκε ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ το μικρό σπόιλερ στο κάτω μέρος φαίνεται να είναι από ανθρακόνημα. Η αεροτομή έχει διαφορά από τα απλά μοντέλα της γκάμας και η καμπίνα έχει δεχτεί αρκετές αλλαγές.

Κάτω από το καπό αναμένεται να δούμε τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 200 ίππων και 320 Nm ροπής, ίδιο με αυτόν του αδερφού Volkswagen Polo GTI.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε ο χρήστης του Instagram CupraSport μπορείτε να πάρετε μια γεύση πριν την επίσημη αποκάλυψη στο ευρύ κοινό, που θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...