Unimoto racing: Τρέλα στους μείον 35

Τα παιδιά παίζουν στον πάγο και βάζουν την φαντασία τους, αν όχι τη διαστροφή τους σε λειτουργία. Και μάλιστα στη μία ρόδα!

  • -
  • -

Το ατέλειωτο λευκό κάτι κάνει στους ανθρώπους. Κάτι του της… βαράει (αν μας επιτρέπεται την έκφραση) και χάνουν κάθε μέτρο. Δώσε τους λοιπόν το δύσκολο και το περίεργο, το έξω από τα συνηθισμένα και θα έρθουν τρέχοντας. Προσθέστε και λίγη βότκα και τότε έχουμε το αδιανόητο!

Το ξέρουμε ότι στη χώρα μας κάνουμε μαύρα μάτια για να δούμε χιόνι (ωραίο αυτό το «μαύρα μάτια»), αλλά καλό θα ήταν να προετοιμάζεστε από τώρα για να προκηρυχτεί πρωτάθλημα Unimoto! Και εδώ που τα λέμε πιο απλό πρωτάθλημα με πιο απλοϊκούς κανονισμούς δεν μπορεί να υπάρξει. Φτάνει να έχετε ένα τροχό και ότι κινητήρα θέλετε! Από μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο, αεροπλάνο ότι θέλετε, φτάνει να διαθέτει μόνο ένα τροχό!

Τους αγώνες unimoto διοργανώνει η ημι-αυτονομο-αναρχική λέσχη μοτοσυκλέτας AL Kashi, που ήταν ο μεγαλύτερος μαθηματικός και αστρονόμος του 14ου αιώνα και το πρωτάθλημα αρχίζει στο Tolyatti της δυτικής Ρωσίας (γνωστό από τα Lada) σε θερμοκρασίας κάτω από τους 30 βαθμούς.

Καταναλώνονται τόνοι βότκας, άπειρα παστά ψάρια και προς κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχει ακόμα και strip club κάπου εκεί κοντά!

Παρεμπίπτοντος να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα επί πάγου της FIM ανήκει ουσιαστικά στους Ρώσους από το 1966 με τον Nikolay Krasnikov να το έχει μονοπωλήσει από το 2005 έως το 2012, πριν αναλάβει ο Dimitri Khomitsevich.

Βάλτε τη φαντασία να δουλέψει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...