O Steven Tyler ξανανιώνει με το Kia Stinger! (vid)

Μία μόνο προβολή της διαφήμισης στο Super Bowl, τον τελικό του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, θα κοστίσει 10 εκατ. δολάρια

  • -
  • -

Το μυστήριο λύθηκε και ο δεύτερος οδηγός στο τηλεοπτικό σποτ της Kia που θα προβληθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του Super Bowl, είναι ο... Steven Tyler. Ο τραγουδιστής των Aerosmith, ο οποίος θα κλείσει τον Μάρτιο τα 70 χρόνια ζωής, εμφανίζεται στο video να οδηγεί το Stinger GT, το σπορ sedan της Kia με τους 370 ίππους.

Και ενώ ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Emerson Fittipaldi, τον περιμένει για μία κόντρα στην πίστα, ο Tyler βάζει... όπισθεν. Υπό τον ήχο του «Dream On», ο τραγουδιστής των Aerosmith γυρνάει πίσω το χρόνο, όταν ήταν νέος.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 50 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 50 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Για το 1 λεπτό προβολής του σποτ, η Kia θα ξοδέψει περίπου 10 εκατ. δολάρια. Με τον 3.3 V6 twin-turbo απόδοσης 370 ίππων κάτω από το καπό του, το Stinger GT είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η κορεάτικη εταιρεία (αγγίζει τα 100 km/h από στάση σε λιγότερο από 5 sec).

Το 52ο Super Bowl θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στη Μινεάπολη, με τους New England Patriots να αντιμετωπίζουν τους Philadelphia Eagles.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...