8 μοντέλα της Ford Performance στην πίστα (video)

Ποιο θα κερδίσει σε έναν γύρο σε πίστα της Βαρκελώνης;

  • -
  • -

Στο νέο βίντεο της Ford Performance που γυρίστηκε στην πίστα Motorland της Βαρκελώνης, τα Ford F-150 Raptor και Fiesta ST, το ολοκαίνουργο Fiesta ST, το Focus RS, η νέα Mustang GT, η Mustang GT350R, το Ford GT παραγωγής και το αγωνιστικό Ford GT σε μία μεταξύ τους χρονομέτρηση σε ένα και μόνο γύρο στο σιρκουί των 5,345 χιλιομέτρων.

Οι οκτώ οδηγοί ήταν οι Andy Priaulx, Harry Tincknell, Olivier Pla και Stefan Mücke που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής WEC, καθώς και οι Dirk Müller, Joey Hand, Richard Westbrook και Ryan Briscoe που συμμετέχουν στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα IMSA WeatherTech SportsCar. Ο καθένας τους ανέλαβε να οδηγήσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο Ford Performance, ξεκινώντας μάλιστα από διαφορετικό σημείο της πίστας.

Το αποκορύφωμα ήταν μία μάχη ανάμεσα στα οκτώ αυτοκίνητα στην τελευταία στροφή και στην ευθεία τερματισμού. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρώτη και προφανώς μοναδική ευκαιρία για ένα Fiesta ST να αναμετρηθεί με το νικητή του Le Mans, το αγωνιστικό Ford GT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...