Το νέο Megane RS θα οδηγήσει στο Μόντε Κάρλο ο υιός Sainz

Στα... χνάρια του πατέρα του ο οδηγός της Renault Sport F1 Team

  • -
  • -

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σε μία ειδική διαδρομή του Ράλι Μόντε Κάρλο το νέο Megane RS θα έχει ο Carlos Sainz Jr. O 23χρονος Ισπανός, οδηγός πλέον της ομάδας της Renault στη Formula 1, θα εμφανιστεί την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου πίσω από το τιμόνι του καυτού hatch στην ειδική La Cabanette-Col de Braus, μήκους 13,58 km.

Ο Sainz Jr δεν θα χρονομετρηθεί βέβαια, καθώς η παρουσία του έχει καθαρά προωθητικό χαρακτήρα, ενόψει του λανσαρίσματος του νέου Megane RS. «Ανυπομονώ να βιώσω την εμπειρία του Μόντε Κάρλο για πρώτη φορά. Έχω ακούσει τόσα πολλά από τον πατέρα μου, για τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και πόσο εύκολα αλλάζουν οι συνθήκες: από το χιόνι και τον πάγο στη βροχή και από εκεί στην ηλιοφάνεια», σχολίασε. Ο πατέρας του, Carlos Sainz, έχει κερδίσει το Ράλι Μόντε Κάρλο τρεις φορές, το 1991, το 1995 και το 1998.

Το συγκεκριμένο Megane RS θα είναι εφοδιασμένο με ελαστικά με καρφιά, όπως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Κατά τα λοιπά, πρόκειται για το αυτοκίνητο παραγωγής, με τον 1.8 turbo που αποδίδει 280 ίππους και 390 Nm ροπής, και το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4CONTROL.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ MEGANE ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ RENAULT

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...