Ποια τα κόστη να διαθέτεις μια Lamborghini Huracan; (vid)

Αναμφίβολα, για να έχεις supercar πρέπει να έχεις και χοντρό πορτοφόλι

  • -
  • -

Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται ότι αν έχεις στην κατοχή σου ένα supercar, είναι πραγματικά δυσβάσταχτο το κόστος συντήρησης. Ωστόσο, ο youtuber του καναλιού "Vehicle Virgins" ήθελε να ενημερώσει σχετικά με τα κόστη μιας Lamborghini Huracan, αφού είναι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο.

Αναλυτικότερα, η πράσινη Lamborghini Huracan του 2015 αγοράστηκε το 2016 με μόλις 1.600 χιλιόμετρα στο κοντέρ της. Έκτοτε, προστέθηκαν ακόμα 35.500 χιλιόμετρα, φτάνοντας συνολικά τα 37.000 km. Μέσα σε αυτό το διάστημα πήγε κάποιες φορές στο συνεργείο για αλλαγή λαδιών με το κόστος να είναι από 400 έως και 1.240 ευρώ. Σύμφωνα με τον κάτοχο, δεν χρειάζεται να είναι εξουσιοδοτημένο το συνεργείο, μιας και ένα εξιδεικευμένο μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά χωρίς -μάλιστα- να χαθεί η εργοστασιακή του εγγύηση.

Το να οδηγείς τη Huracan επί καθημερινής βάσεως με κάποια track days παράλληλα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν σημαντικές φθορές στα ελαστικά. Έτσι, ένα σετ νέων ελαστικών μπορεί να φτάσει έως και τα 1.500 ευρώ.

Φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα. Στη συγκεκριμένη Lamborghini προκληθηκε ένα πρόβλημα στα εμπρός δεξιά φρένα με αποτέλεσμα η αλλαγή του συστήματος (σημειωτέων είναι η έκδοση με τα κεραμικά φρένα) να βάλουν φωτιά στην τσέπη του ιδιοκτήτη! Η αντικατάσταση αυτή έφτασε τα 5.500 ευρώ. Το κόστος ανέβηκε ξαφνικά στις 8.000 ευρώ όταν αλλάχτηκαν όλα τα τακάκια, έγινε αλλαγή λιπαντικού και άλλα.

Υπάρχουν και περισσότερα έξοδα, αλλά αναλυτικότερες πληροφορίες δίνει ο ίδιος για το αυτοκίνητό του στο παραπάνω βίντεο….

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...