70 Bugatti Chiron κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Αναμφίβολα υψηλός αριθμός για ένα αυτοκίνητο που στοιχίζει σχεδόν 2,5 εκ. ευρώ

  • -
  • -

Οι άνθρωποι της Bugatti ετοιμάζονται να κάνουν τις καλύτερες γιορτές, αφού φέτος, σε μια ολόκληρη εμπορικά χρονιά για τη Chiron πούλησαν 70 αυτοκίνητα. Μάλιστα οι παραγγελίες φτάνουν τις 300 που σημαίνει ότι, με 500 μονάδες συνολικά για την παραγωγή του συγκεκριμένου hypercar, όπως έχει ανακοινώσει η Bugatti, μένουν μόλις 200 αυτοκίνητα.

«Είναι μια τρομερή επιτυχία για όλη της ομάδα της Bugatti που έχουμε φτάσει σε πωλήσεις τα 70 αυτοκίνητα στην πρώτη πλήρη εμπορική χρονιά της Chiron. Αυτή εξαιρετική επίδοση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφού ένας από τους στόχους μας είναι να μειώσουμε και το χρόνο παράδοσης των αυτοκινήτων στους πελάτες μας» δήλωσε ο Wolfgang Durheimer, CEO της εταιρείας.

Η Ευρώπη με 43% αποτελεί την καλύτερη αγορά της Bugatti, ακολουθούν οι ΗΠΑ με 26% και λίγο πιο πίσω η Μέση Ανατολή με 23%, ενώ οι η Ασία και μετρά 8%.

Η Bugatti Chiron παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016 και αποτελεί τον διάδοχο της Veyron. Αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής από έναν 8λιτρο κινητήρα W16 με τέσσερα τούρμπο. Εκτοξεύεται από στάση στα πρώτα 100 km/h σε μόλις 2,5 sec, με τη μέγιστη ταχύτητα να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...