Ηλεκτροκίνηση με τρία μοτέρ από την Magna

Η τεχνολογία θα παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια στην έκθεση CES

  • -
  • -

Η Magna, ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής έχει ετοιμάσει συστήματα ηλεκτροκίνησης, τα οποία θα προσφέρει στους πελάτες της.

Τα ονομάζει etelligentDrive και θα τα παρουσιάσει για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού τον Ιανουάριο, στην έκθεση ηλεκτρονικών CES 2018, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Για τους σκοπούς της έκθεσης έχει ετοιμάσει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, το οποίο ονομάζει e1.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το e1 φέρει ηλεκτρικά μοτέρ, τόσο στον μπροστινό όσο και στον πίσω άξονα. Μπροστά υπάρχει ένα μοτέρ, ενώ πίσω άλλα δύο. Έτσι το πρωτότυπο όχημα αποκτά κίνηση σε όλους τους τροχούς. Κάθε ένα από τα τρία μοτέρ έχει ισχύ 140 kW (190 PS), ενώ συνδυαστικά προσφέρουν ισχύ 570 ίππων.

Πέρα βέβαια από τους ηλεκτροκινητήρες, η Magna προσφέρει στους πελάτες της κιβώτια αλλά και όλη την απαραίτητη τεχνολογία, όπως ηλεκτρικό σύστημα 48V που επιτυγχάνει περιορισμό της κατανάλωσης σε αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...