Δυνατό ξεκίνημα για το νέο Nissan Leaf

Ως το καλύτερο μικρό πράσινο οικογενειακό αυτοκίνητο ανακηρύχθηκε το νέο Leaf στη Μ. Βρετανία

  • -
  • -

Ένα ακόμα βραβείο ήρθε να προστεθεί στην τροπαιοθήκη του νέου Nissan Leaf, πριν ακόμα βγει επίσημα στην αγορά. Μετά λοιπόν από το βραβείο του Best of Innovation (Καλύτερης Καινοτομίας) από την Ένωση Τεχνολογιών Καταναλωτών (CES) στις ΗΠΑ, κατακτά από τον θεσμό του Next Green Car στο Ηνωμένο Βασίλειο το βραβείο του Best Small Family Car.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το Nissan Leaf εντυπωσιάζει με την τεχνολογία του

Μάλιστα το νέο Nissan Leaf συνεχίζει την πορεία του προκατόχου του που είχε βραβευτεί επίσης με τον ίδιο τίτλο το 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αποκρυπτογραφούμε το νέο Nissan Leaf στο Όσλο

Σημαντικά στοιχεία που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη του νέου Nissan Leaf ως το καλύτερο μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο είναι η βελτιωμένη αυτονομία του, η ξεχωριστή σχεδίαση και η προηγμένη τεχνολογία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρεμιέρα για το νέο Nissan Leaf

Τα βραβεία Next Green Car  2017 αναγνωρίζουν τα καλύτερα “πράσινα” αυτοκίνητα που λανσαρίστηκαν  στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017. Καλύπτοντας οκτώ διαφορετικές κατηγορίες, οι νικητές επιλέγονται από έναν κατάλογο 32 διαφορετικών μοντέλων από  18 κατασκευαστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το συνολικό πλάνο της Nissan για πράσινες μετακινήσεις

Τα μοντέλα που κερδίζουν καλύπτουν επτά κατηγορίες οχημάτων και όλα έχουν κριθεί σε σχέση με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών κριτηρίων, των επιδόσεων και του κόστους.  Εκτός των προαναφερομένων, οι κριτές συνεκτιμούν την καταλληλότητα του οχήματος για τον προοριζόμενο σκοπό, τις επιπτώσεις στην αγορά, καθώς και την σχέση ποιότητας / τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Έρχεται και Nissan Leaf Nismo concept

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...