Porsche 911 GT2 RS vs Lamborghini Huracan Performante (vid)

Κόντρα στην πίστα για δυο από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα

  • -
  • -

Αυτές είναι οι πιο σκληροπυρηνικές εκδόσεις των Porsche 911 και Lamborghini Huracan. Με τα διακριτικά 911 GT2 RS και Huracan Performante, εστιάζουν στις επιδόσεις και τη σπορ συμπεριφορά, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, από τις… βασικές τους εκδόσεις.

Οι αυτές κορυφαίες εκδόσεις… κουμπώνουν εντελώς μεταξύ τους ή καλύτερα απέναντι το ένα στο άλλο. Το γερμανικό περιοδικό Sport Auto με οδηγό τον δοκιμαστή Christian Gebhardt τα έβαλε στο Hockenheim για να λύσει τις απορίες όλων μας, για το πιο από τα δύο είναι κάνει τον καλύτερο χρόνο.

Όσον αφορά την αντιπαράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών η Porsche 911 GT2 RS φοράει έναν twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων με απόδοση 700 ίππων και 750 Nm ροπής, ενώ η Lamborghini Huracan Performante έχει κάτω από την πλάτη του οδηγού της έναν ατμοσφαιρικό 5,2 λίτρων με 640 ίππους και 600 Nm ροπής. Το βάρος του γερμανικού μοντέλου είναι 1.521 κιλά, με το ιταλικό supercar να ζυγίζει 1.604 κιλά, ενώ τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 2,9 και 2,8 sec αντίστοιχα.

[ΠΗΓΗ: sport auto]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...