Ρολόγια φτιαγμένα από παλιές Mustang!

Mustang που αντί για το σκραπατζίδικο αγκαλιάζουν τον καρπό

  • -
  • -

Είναι ιδανικό δώρο για όσους λατρεύουν τόσο κλασσικά αυτοκίνητα όπως η Mustang όσο και ένα καλό ρολόι. Διότι τα REC Watches, με προέλευση τη Δανία, συνδυάζουν και τα δύο. Οι Christian Mygh και Jonathan Kamstrup γύρισαν σε μάντρες παλιών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο αναζητώντας Ford Mustang που δεν είναι πλέον στην κυκλοφορία.

Με εξαρτήματα από το θρυλικό αυτοκίνητο που μπήκε στη γραμμή παραγωγής για πρώτη φορά το 1964, κατασκευάζουν μοναδικά ανδρικά ρολόγια. Το ίδιο μοναδικές είναι και οι τιμές τους, καθώς αρχίζουν από τα 1.495 δολάρια. Κάθε ρολόι φέρει τον αριθμό πλαισίου, το έτος παραγωγής και σχεδιαστικά στοιχεία από τη Mustang από την οποία προέρχεται. Από μία σπάνια μαύρη Mustang του 1966 που βρήκαν στη Σουηδία δημιούργησαν συνολικά 250 ρολόγια.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ MUSTANG

«Οι περισσότεροι βλέπουν απλά ένα κομμάτι σίδερο, ένα φάντασμα της Mustang. Για εμάς αυτά τα εξαρτήματα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι η ψυχή ενός αυτοκινήτου, μία ιστορία που πρέπει να ειπωθεί», αναφέρει ο Mygh. «Δεν τις καταστρέφουμε. Φέρνουμε Mustangs που δεν μπορούν πλέον να επισκευαστούν πίσω στη ζωή, ως ένα ρολόι».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...