Το νέο Dacia Duster «κατακτά» το λατομείο Διονύσου (vid)

Το εντυπωσιακό video από την παγκόσμια παρουσίαση του νέου SUV στην Ελλάδα

  • -
  • -

Με ένα σύντομο video προαναγγέλλει η Dacia την δημοσιογραφική παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του δημοφιλούς SUV της. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου από την Ευρώπη και πέρα από αυτήν επισκέπτονται την Ελλάδα για να οδηγήσουν το νέο Duster. Τα εντυπωσιακά πλάνα προέρχονται από τα λατομεία Μαρμάρου Διονύσου, που έγιναν διεθνώς γνωστά το καλοκαίρι του 2015 από τον αγώνα Red Bull X-Fighters.

Το νέο Duster διατηρεί τη σιλουέτα του προκατόχου του, όμως έχει επανασχεδιαστεί εξωτερικά και φέρει σαφώς αναβαθμισμένο εσωτερικό. Οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές είναι μεγαλύτεροι και ταυτόχρονα έχει εμπλουτιστεί ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με νέα στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPad

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 48 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Το GOCAR θα οδηγήσει εντός του Δεκεμβρίου το νέο Duster και θα καταγράψει άμεσα τις εντυπώσεις του. Οι δοκιμασμένοι – στο προηγούμενο μοντέλο αλλά και σε άλλα αυτοκίνητα του Ομίλου Renault – κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς. Η γκάμα περιλαμβάνει τον 1.2 turbo βενζίνης 125 ίππων (σε εκδόσεις 4x2 και 4x4), τον 1.5 diesel με 90 PS (μόνο με κίνηση μπροστά) και 110 PS (4x2 ή 4x4). Ο ατμοσφαιρικός 1.6 SCe (κίνηση εμπρός ή και στους δύο άξονες) αποδίδει 115 PS και είναι διαθέσιμος και σε έκδοση με υγραέριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ 5 HOT INFO ΤΟΥ ΝΕΟΥ DACIA DUSTER


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...