Το νέο Citroen C3 Aircross στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δείτε από κοντά τη νέα πρόταση της Citroen στην κατηγορία των κόμπακτ SUV

  • -
  • -

Πανελλαδική πρεμιέρα κάνει το νέο Citroen C3 Aircross στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση Fysikon 2017”, συγκεντρώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον. Οι επισκέπτες της έκθεσης, στέκονται, περιεργάζονται, ρωτούν και γενικά δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για το νέο κόμπακτ SUV της Citroen.

Το νέο Citroen C3 Aircross διακρίνεται για το φρέσκο του ύφος και το δυναμικό του χαρακτήρα. Με 90 χρωματικούς συνδυασμούς, το C3 Aircross αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση σε όλη την Ευρώπη. Η ευρύχωρη καμπίνα του, προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες, δίνοντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης, τόσο με τους χρωματισμούς σε πολλά σημεία της, όσο και με τη διαμόρφωση των χώρων ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Στην έκθεση δίνει το παρών όλη η γκάμα του νέου Citroen C3 Aircross με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που ξεχωρίζουν για την οικονομία τους. Με κυβισμό 1,2 λίτρα και 82 ίππους ή 110 και 130 ίππους στην Turbo εκδοχή του, ο βραβευμένος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βενζινοκινητήρας PureTech καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, τόσο για οικονομία, όσο και για επιδόσεις. Η diesel επιλογή, είναι το σύνολο των 1,6 λίτρων BlueHDi σε δύο εκδόσεις απόδοσης, 100 και 120 ίππων.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, το νέο C3, σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, που τονίζουν τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου. Τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps®, το άνετο εσωτερικό του και η ConnectedCam Citroën™, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Το νέο Citroen C3 ενσωματώνει ιδανικά τη φιλοσοφία Citroën Advanced Comfort® προσφέροντας εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τον υπερ-πλούσιο εξοπλισμό, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία.

Την παρουσία της Citroen στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 συμπληρώνουν το C1 Special Edition, το C4 Cactus One Tone Edition, το C - Elysee και το Grand C4 Picasso. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...