Με αυτονομία 700 km οι ηλεκτρικές BMW!

Θα πηγαίνεις στο Βόλο και θα επιστρέφεις χωρίς φόρτιση

  • -
  • -

Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση είναι μη αναστρέψιμη. Τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε όλο και περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους, με δεδομένη την αύξηση της αυτονομίας και την ανάπτυξη δημόσιου δικτύου φόρτισης.

Σε τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του BMW Group το εννεάμηνο του τρέχοντος έτους, ο Πρόεδρος Harald Kruger ανέφερε ότι ο γερμανικός όμιλος παραμένει εντός στόχων όσον αφορά τις τις πωλήσεις ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μέσα στο 2017: να ξεπεράσουν δηλαδή τις 100.000 αυτοκίνητα.

Το στρατηγικό πλάνο NUMBER ONE > NEXT του Ομίλου BMW προβλέπει το λανάρισμα 25 «πράσινων» μοντέλων έως το 2025. Εξ αυτών τα 12 θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Όταν λανσαριστεί η πέμπτη γενιά μπαταριών και ηλεκτροκινητήρων της BMW στα μέσα της επόμενης δεκαετίας, θα προσφέρουν 700 km αυτονομία με μία φόρτιση! Θα μπορούν δηλαδή να διανύσουν αποστάσεις ανάλογες του ταξιδιού Αθήνα-Βόλος-Αθήνα χωρίς να σταματήσουν για φόρτιση. Η ηλεκτρική αυτονομία στα υβριδικά μοντέλα θα αγγίζει τα 100 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...