To SUV της Hyundai σκαρφαλώνει σε 10 ηφαίστεια

Το Kona έχει περιθώριο τριών ημερών να ολοκληρώσει την αποστολή του

  • -
  • -

Ο εκπρόσωπος της Hyundai στα B-SUV, την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτή τη στιγμή, είναι έτοιμος να κάνει τα πρώτα του βήματα (ή μάλλον χιλιόμετρα) στην Ευρώπη. Το μήκους 4,16 μέτρων Kona κυκλοφορεί με κινητήρες από 1.000 cc, σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Για το λανσάρισμα του Kona στη Μ. Βρετανία του... ανατέθηκε μία φιλόδοξη αποστολή. Να ανέβει στα 10 πιο γνωστά ηφαίστεια μέσα σε 72 ώρες, με την εξερευνήτρια Sophie Radcliffe πίσω από το τιμόνι. Όταν το Kona δεν θα μπορεί να προχωρήσει άλλο, η Radcliffe θα συνεχίσει με τα πόδια, με ποδήλατο ή με αναρρίχηση έως ότου φθάσει στο τελικό σημείο. Μέσα στις 3 ημέρες θα βρει ελάχιστες ώρες ξεκούρασης, κυρίως στα ferry boat.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΟ HYUNDAI KONA. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ;

Το Kona 10 – όπως ονομάζεται η αποστολή – έχει ως στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Sophie Radcliffe είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει ανέβει στα υψηλότερα βουνά των 8 αλπικών χωρών (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Μονακό, Σλοβενία) και έχει φθάσει από το ένα στο άλλο με ποδήλατο, εντός μόλις 32 ημερών!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...